ver okay'ı gitsin... - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

16 Haziran 2011 Perşembe

ver okay'ı gitsin...




altay ve işbilir(!) yönetimi takımın omurgasını bir kez daha haraç mezat satışa çıkardı. kumaşları iyi olmasına rağmen neden oynatılmadıkları belli olmayan 3 yabancı takımdan gitti. mehmet şen'in ardından burak çalık ve yiğitcan erdoğan'ın da gitmesi kesin. şimdi de sıra okay'a gelmiş. avrupa basınında arsenal ve bir fransız takımının bu oyuncuyla ilgilendiği haberleri var. hatta bir ingiliz gazetesi 1 milyon 500 bin pound gibi bir rakamı telaffuz etti (yaklaşık 2 milyon 500 bin amerikan doları). oysa bu oyuncuya sadece yurtiçinden teklif varmış havası yayılmaya çalışılıyor. gene eş dost, kanka menejer tezgâhları dönmeye başlamış anlaşılan.

belediye'den yardım alan, yayın geliri alan, devamlı futbolcu satan, sponsor gelirleri olan bir kulüp nasıl olur da hala 14 milyon lira borca batıp transfer yasağı konacak hale gelir? sorulması gereken soru budur.

ayrıca tüm takım satılıp her sene yeni takım kurmanın maliyeti, gidenleri satarken kurulan ilişkiler, gelenleri alırken kurulan ilişkiler nedir? harcamalar şeffaf biçimde kamuoyu ile paylaşılmazsa insan içine çıkacak yüzü kalmaz kimsenin.

son bir söz de izmir basınına;

tirajınızdan ve şehrin potansiyeline rağmen kimse tarafından ciddiye alınmamanızdan azıcık ders alın. altay işi biliyor diye manşet atınca komik bile olmuyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder