Alfred N'Diaye yada Transfer Nasıl Yapılır - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

2 Temmuz 2011 Cumartesi

Alfred N'Diaye yada Transfer Nasıl Yapılır




Burada Es Es, Kayseri yada Bursa ile ilgili yazmıyorum. Hem onları yeterince yazan var hem de çok sıkı takipçileri sayılmam. Gelişimlerini takdir ederek ve biraz da imrenerek izliyorum bu üç kulübü ama onlar hakkında yazmak haddim değil.

Bugün bir kuralı bozup yazma sebebim ise Alfred N'Diaye'nin Nancy'den transferi. Fransa alt yaş milli takımlarında 29 kez oynamış, 21 yaşında ve bundan sonra A Milli takımlarda görev yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bursa transferi büyük olasılıkla çok uygun bir fiyata da bitirdi Fenerbahçe'nin 30 yaşında Lucho için 14 milyon euro harcamaya kalktığı, Galatasaray'ın oynamayacağına gözüm kapalı bahse girebileceğim Fabiano için yırtındığı ortamda Bursa yönetimi dürüstçe, kulübün menfaatleri doğrultusunda yapılacak transferlerin nasıl olduğunu kanıtladı.

Defans ve orta sahada görev yapan bu oyuncu için ilk yarıyı alışma dönemi kabul etmesi lazım Bursa tribünlerinin ve çok genç olduğunu unutmadan devamlı olumlu motive etmeliler. Sonucunda Bursaspor takımından direkt olarak Fransa A milli takımına seçilecek bir oyuncuya sahip olmaları olasılığı çok yüksek. Bu transfere emeği geçenleri bir futbolsever olarak kutluyorum.

1 yorum: