Altay'da Kongre: İş İşten Geçtkten Sonra - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

5 Temmuz 2011 Salı

Altay'da Kongre: İş İşten Geçtkten Sonra



Wasswa (Karabükspor-KB), Mandanda, Thernand, Mehmet Şen, Hasan Engin, Ufukhan Bayraktar (Karşıyaka), Burak Çalık (Samsunspor), Murat Hacıoğlu (Çaykur Rizespor), Yüksel Kayaalp (Göztepe), Yasir Elmacı, Yiğitcan Erdoğan (Şanlıurfaspor), Okay Yokuşlu (Kayserispor) ...

Yukarıda sayılanlar gidenler. Gelen; yok! Üstüne üstlük hala kulüp gırtlağına kadar borç içinde transfer yapamıyor. Taşpınar büyük pişkinlikle Altay düştüğü gün "kent sahip çıkmadı" demişti. Kent nasıl sahip çıkacaktı daha? Belediye yardım vermiş, taraftar her sene sil baştan yapılan takımı her şeye rağmen desteklemiş, sponsor bulunmuş daha ne yapmak gerekiyordu?

Geçen sene yapılan transferler, Coşkun Demirbakan'ın ısrarla görevde tutulması (getirilişi ayrı hikaye), bu kulübün havaya uçan paraları hep soru işareti. Kabahat işlemiş çocuklar gibi, güya çalışıyor havalarında elde defter dosya gezinerek kimseyi ikna edemezsiniz artık.

Gelecek olan kongreden de umudum yok bu şartlar altında gelmeyi kabul edecek kimseyi bulmak zor. Gelecek olan da başka hesaplar içindedir. Antreman sahasını kiralayıp, sigorta bayiliği yaparak kulübü kurtarmayı proje olarak sunan başkan adayı ancak ve ancak bizlerin zekasıyla dalga geçiyor olabilir.

Bu kulübün sırtından birileri zenginleşip, makam sahibi olurken Altay kan kaybetti hep ve sonunda takım en kötümser taraftarın dahi hayal edemeyeceği bir hale düştü. Acilen asalaklardan temizlenmeli bu camia. Zorlu Ailesi, Lucien Arkas ve Mustafa Denizli gibi isimlerin kulübü ele alıp, çapsız çıkarcı tayfayı kapı dışarı etmesini diliyoruz. Altay'ın başkanlık makamı inşaatçılara, kamyonculara bırakılamayacak kadar değerli bir ünvandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder