Denizlispor Bombayı Patlattı - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

6 Temmuz 2011 Çarşamba

Denizlispor Bombayı Patlattı



Dün atılan imzalara dudak bükmüştük ancak sonra gelen haber gerçekten şaşıtıcıydı. İsviçre Birinci Lig Ekiplerinden yabancısı olmadığımız Neuchâtel Xamax'ın genç Fildişi Sahilli oyuncusu Gerard Bi Goua Gohou'nun transferi bitirildi. 23 yaşındaki oyuncu toplam 41 maçta 9 gol kaydetti İsviçre takımında. 1.82 boyundaki Gohou için ayaklarına hakim, süratli ve hırslı deniyor. Fildişi Sahili 21 yaşaltı milli takımında 3 kez forma giyen oyuncu, ilk maçında Kolombiya Takımı'na 2 gol atmış.

Kağıt üstünde (herhangi bir sakatlıkdan da bahsedilmiyor) harika bir transfer. Hiç tartışmasız Süper Lig ayarında diyebileceğimiz Fildişi Sahilli oyuncu Youla'nın açığını da kapatabilir gibi görünüyor ve üstelik 23 yaşında. Hücumu seven Güvenç Kurtar ile coşması işten bile olmayan bir "9 numara" transfer edildi Horozlar'a hayırlı olsun.

Diğer transfer Kenan Şahin ise Almanya'nın iyi sayılabilecek bazı kulüplerine gittiyse de kendisinden ve yeteneklerinden bekleneni verememiş bir oyuncu. Son dokuz yılda sadece 2009-10 sezonunda çift haneli rakamlarla ifade edilecek sayıda maç oynadı. Oldukça büyük bir trafik kazası da atlatan oyuncu umarım Denizlispor'da kendini bulur ve hem kendisine, hem de Denizlispor'a güzel bir sezon yaşatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder