F.Bahçe'den gollü hazırlık! - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

11 Temmuz 2015 Cumartesi

F.Bahçe'den gollü hazırlık!


Fenerbahçe hazırlık maçında İran ekibi Zob Ahan'ı 7-0 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'de sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında İran ekibi Zob Ahan'ı 7-0 yendi.
5. dakikada rakibinden çaldığı topla hareketlenen Mehmet Topal'ın sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Stoch, meşin yuvarlağı altıpasa indirdi. Topla buluşan Fernandao, fileleri havalandırdı: 1-0
20. dakikada sarı-lacivertli takım farkı 2'ye çıkardı. Meireles'in uzun pasında defansın arkasında sağ çaprazda topla buluşan Stoch, meşin yuvarlağı uzak köşeden filelere gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.
33. dakikada Mehmet Topal, rakip ceza alanı önünden sert bir vuruşla bir kez daha takımını golle buluşturdu ve ilk yarı 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı.
Fenerbahçe, ikinci yarıda tamamen farklı bir 11 ile sahada yer aldı.
63. dakikada ceza yayında Sow'a yapılan faul sonunda kazanılan serbest vuruşta topun başına Nani geçti. Portekizli oyuncu, meşin yuvarlağı sol üst köşeden ağlarla buluşturdu ve farkı 4'e çıkardı: 4-0
75. dakikada Nani'nin pasında ceza alanı önünde topla buluşan Josef De Souza'nın şutunda meşin yuvarlak filelere gitti ve sarı-lacivertli takım 5-0 öne geçti.
77. dakikada sağdan Nani'nin pasında ceza alanı önünde topla buluşan Sow, sağdan içeri hareketlenen Mehmet Topuz'a pasını aktardı. Bu oyuncu, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 6-0
79. dakikada Mehmet Topuz'un pasında ceza alanı içinde son çizgiye inen Alper'in ortasında topla buluşan Sow, takımının 7. golünü kaydetti ve Fenerbahçe karşılaşmayı 7-0 kazandı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkan Mithat Yenigün, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra televizyon ve gazetelerin spor müdürleri de iki takım arasındaki hazırlık maçını izledi.
Maçı izleyen taraftarlar, tribünlerde "Şampiyonluk öyküsü Düzce'de başlar", "Annemin ak sütü kadar helaldir kupalar" ve "Büyük Başkan Düzce Seninle" yazılı pankartlar açtı.
Stat: Düzce 18 Temmuz
Hakemler: Serkan Tokat, Soner Maraş, Çağlar Mehmet Uludağ
Fenerbahçe: Fabiano (Dk. 46 Volkan Demirel) , Gökhan Gönül (Dk. 46 Şener Özbayraklı), Ba (Dk. 46 Alves), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 46 Caner Erkin), Kjaer (Dk. 46 Kadlec), Mehmet Topal (Dk. 46 Josef de Souza), Meireles (Dk. 46 Mehmet Topuz), Krasic (Dk. 46 Nani), Diego (Dk. 46 Holmen), Stoch (Dk. 46 Alper Potuk), Fernandao (Dk. 46 Mousa Sow)
Zob Ahan: Mazaheri, Mohammadi, Mohammed Nejad Mehdi (Dk. 57 Haghverdi), Saeb Mehdi, Ghanbari, Hadadifar, Sadeghi, Esmaeilifav, Pahlavan (Dk. 64 Reza Abasi), Rezaei, Tabrizi (Dk. 57 Esmaeil)
Goller: Dk. 5 Fernandao, Dk. 20 Stoch, Dk. 33 Mehmet Topal, Dk. 63 Nani, Dk. 75 Josef de Souza, Dk. 77 Mehmet Topuz, Dk. 79 Sow (Fenerbahçe)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder