Sen de Haklısın - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

27 Haziran 2011 Pazartesi

Sen de Haklısın




Ali Dürüst'ün açıklamalarını uzun uzun irdelemeye gerek yok. "Daha yeni geldik kırk yamalı koalisyonuz ve herkeste inanılmaz egolar var." demesine imkan yok. Ünal Aysal dışında Terim, Dürüst, Tulun ve Aysal arasında sicili en temiz adam Aysal diğerlerinin hepsinin son dönemde Galatasaray'a verdikleri aldıklarından az. Ancak en komiği "Drogba ile ilgilenmiyoruz" açıklaması oldu. Halbuki her kriz bir fırsattır burada çıkıp denmesi gereken "Drogba, Forlan ve bir kaç isimle daha ilgilendik ancak mali yapımızı daha da bozmamak için bu isimleri düşünmüyoruz" dense temiz bir sayfa açılsaydı iyi olurdu.

Bu takımın 2 yıllık bir "yeniden yapılanma" sürecine ihtiyacı var taraftar kabul etmek istemese de. Adnan Polat yönetiminin yaptığı hataların aynılarına bu yönetimin de düşmesinin en büyük sebebi de zaten bu taraftar baskısı. Ayrıca Aysal'ın yanına biraz da zorla sokuşturulan Dürüst ve Tulun gibiler yeni başkanı son 10 yıldaki başkanların durumuna düşüreceklerdi, bunu balık hafızalı olmayanlar kongre öncesinde de gördüler. Şimdiden sonrası için Galatasaray'ın geleceği karanlık açıkçası. Ne kadro yapısı ne de yönetimdeki zihniyet bıraktım Avrupa'yı, İstanbul dışında bile başarıyı zor yakalar.

Galatasaray'da Dürüst'ün son basın toplantısı kimsenin sorun çıkarmadığı anafikrine vurgu yapan bir mavi boncuk dağıtma operasyonudur. Bir kez daha gün kurtarıldı herkese "sen de haklısın" dendi ve bir sonraki kriz için kronemetreye basıldı. Her şey kötü bir şaka gibi ya da o bayat Nasrettin Hoca fıkrası gibi "Hanım Sen de Haklısın" ...

Not: Aysal geldiğinden beri aynı şeyleri söylüyorum bu Aysal'a güvenmemekten değil, etrafına topladığı adamları bilmekden ötürüdür.

Galatasaray'da Yusuf Yusuf Sesleri

didier drogba olmadı batuhan karadeniz verelim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder