Bu Sabah Gene Operasyon Var Federasyonda - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

10 Temmuz 2011 Pazar

Bu Sabah Gene Operasyon Var Federasyonda



Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya Menejerlik Sınavı sırasında olan biten için gözaltına alındılar anlaşıldığı kadarıyla. Bu iki isimle beraber adı geçen Federasyonun Tescil İşleri Müdürü Haldun Şenman daha önce tutuklanıp, cezaevine gönderilmişti. Olgun Peker üzerinden giden iddialarda bu 3 ismin önemli yeri var. Serdar Kulbilge ise malumunuz geçen haftaki dalganın devamı.

Gelelim en önemli isme yani Sadri Şener'e; Sadri Başkan büyük olasılıkla tembihlenmek üzere gözaltına alındı. Bu işten özellikle uzak tutulmaya çalışılan Beşiktaş ve Gaziantepspor ile bazı hakem isimleri hem Sadri Şener'in iddiaları yüzünden, hem de Trabzonspor ile ilgili iddialar (Buca ve Antep maçları ile Karabükspor'a teşvik teşebbüsü iddiası) sebebiyle zor durumda kalabilirler. Soruşturmanın gidebileceği değil, gitmesi istenen yönde ilerlemesi için Trabzon cephesinde rötuşlar yapılması gerekiyor. Sadri Şener'in gözaltına alınması ayrıca AKP'ye Cemaatin bir restidir. Trabzon Başkanının bağlantılarının ulaştığı noktalarda AKP iktidarının çok iyi geçindiği kişi ve kurumlar var.

Bu iş, bugünkü operasyonla futbolun tamamen dışına çıktı ne yazık ki. Evet Türk Futbolu'nda iyi gitmeyen şeyler, mide bulandırıcı ilişkiler var ama bu operasyon bunların hesabını görmeye değil güç dengelerinin değiştirilmesine yönelikmiş gibi görünüyor. Serdar Adalı ve İbrahim akın'ın da gözaltına alınmadan ifadeye davet edileceğini tahmin etmek zor değil ama bu 2 isim dolayısı ile Beşiktaş bu işin dışında tutulacak ve soruşturma o yönde yürümeyecektir bundan emin olabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder