Mahmut Özgener de Alındı - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Mahmut Özgener de Alındı



İşler gittikçe komedi haline gelmeye başladı. Belirsizlik inanılmaz boyutta. Özgener şike kapsamında mı alındı yoksa menejerlik sınavlarındaki usulsüzlükten mi alındı? Hangisine sokulacağı davanın gidişatına ve Özgener'in göstereceği işbirliğine bağlı. Aynen diğer güç mücadelesi tabanlı davalarda olduğu gibi "at izi, it izine karışmış durumda" önümüzdeki yıllarda Türk futbolu'nu kimlerin yöneteceğini ve kimlerin futboldan ayıklanacağını tahmin edebilmek çok güç değil.

Dava süreçleri işlerken bir yandan Fenerbahçe ve yayıncı kuruluş üzerine gidilecek diğer yandan ise dava dışı başka bir medya kampanyası ile Galatasaray yönetimi hedefe oturtulacak. Türk Futbolu'nun önümüzdeki 6 ay - 1 yıl içindeki vizyonu budur. Gene 2012-13 sezonunun başlangıcından itibaren yayıncı kuruluşun anlaşmayı bozması yada yeni ortaklar alması da çok büyük sürpriz olmayacaktır.

Son bir söz de bu işin şike davası olduğunu zanneden ve karambolden şampiyonluk kazanacaklarını zanneden alıklara. Sabah sürprizi hepsinin midesine oturmuştur sanırım ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder