Çadır Tiyatrosu: Eski Borçlar, Eski Borçlar ... - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

9 Temmuz 2011 Cumartesi

Çadır Tiyatrosu: Eski Borçlar, Eski Borçlar ...



Bütün takım dağıldı gitti, teknik direktör faciası olmasaydı bu takım düşmezdi ondan kuşkumuz yok ancak Sayın Demirbakan olamayacak bir işi başardı. Bundan sonraki hayatında Altay'dan uzak, Allah'a yakın olsun. Sezon bitimiyle de kadrodaki futbolcular kelimenin tam anlamıyla yağmalandı . Hamburg, Arsenal, Bayern Munich ve Totenham'ın listesinde olan Okay Yokuşlu el çabukluğuyla Kayserispor'a satıldı. Saydığımız diğer kulüpler ortalama 2 Milyon Euro civarında bir para teleffuz ediyorlardı oysa. Gene de sevinmeliyiz sanırım çünkü bir ara Taşpınar'ın resmi yayın organı olan gazete 1 Milyon Türk Lirası diye yazıp duruyordu. Şu anda da gelen para meçhul, İstanbul basınının ve Kayserispor'un ısrarla 2,3 Milyon Lira diye belirttiği transfer bedelini gene bu yandaş, yoldaş gazete ve Taşpınar 1,7 Milyon diye açıklamaya kalktı. Aradaki fark olan 600.000 Lira spor Toto 2. Lig'de 4-5 iyi topçu demek (en az).

Kasaya para dolmasına rağmen Altay'ın durumunda "milim" değişme olmadı. Takımın önümüzdeki sezonki durumu için hayati önemdeki 2 ay harcandı gitti ve ne transferler, ne de hedef belli. Aslında hedef konacak bir durum yok bu takım uçurumdan atılan taş misali düşer şu haliyle kimse de kurtaramaz. Daha da acı olan gelen paranın da transfer için kullanılamayacak olması.

Zafer Bilgetay, Ercan Ertemçöz, Feyyaz Uçar, Mehmet Budak, Şehmuz Özer, Gökhan Değirmenci, Cenk Tekelioğlu, Erdal Güneş liste uzuyor gidiyor ayrıca alacaklarına karşılık mukavelesini feshedip gidenler, daha federasyona başvurmamış olanlar da var. 2 senedir bu takımda kimseye para ödenmemiş. Belediye yardım etmiş, stadın ismi satılmış, futbolcu satılmış, hasılat gelmiş, naklen yayın geliri, spor toto isim hakkı gelmiş ama kimseye para ödenmemiş.

Kulübün bu durumuna ve hesaplarına el koyacak olanlar kimse, bu işle acilen ilgilenmeli yoksa bu işe devlet karışacak ve Altay'ın şerefli mazisine leke sürülecek. Buna kimsenin hakkı yok. Bütün bunları gördüğü bildiği halde susan, el koymayan camianın eskileri de en az bu işleri yapanlar kadar suçludur. Kimse kendini bu işlerden sıyırmaya kalkmasın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder