Karşıyaka Transfere Doymadı - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Karşıyaka Transfere Doymadı



Adiyiah'ın imzasını zor da olsa attıran Karşıyaka Gurur'un satışı sonrası Samsunspor'dan Turgay Gölbaşı'yı aldı. Henüz mukavele imzalanmadı ancak bu futbolcunun kadroya katılması kesin gibi. Karadeniz ekibinde genelde önlibero oynayan oyuncu istikrarlı performans gösteren, ne iyi ne de kötü olarak göze batmayan bir oyuncu. Gurur'un gidişi üzücü olsa da Turgay'ın gelişi iyi bir gelişme.

Adiyiah'ın tavsiyesi ile kampa katılan Gilbert Fiamenyo ise eldeki görüntülere bakıldığında çok ümit verici bir futbolcu gibi görünüyor. Fizikli, kolay adam geçen, etkili şutları olan bir futbolcu ve daha 19 yaşında. Avrupa'da Djurgarden U21 takımında oynayan oyuncunun tecrübe ve kondüsyon sorunu yaşaması olası. Bu oyuncu da Aidiyah gibi Feyenoord akademisinden çıktı. Reha Kapsal beğenirse takımda kalacak sanırım kalması da çok büyük olasılık.

Tribün heyecenı her zaman üst düzey olan "İzmir Klasiği" Karşıyaka'nın bu seneki kadrosu ile şimdiden heyecanla beklenmeye başladı. Göztepe yönetimi biraz daha gayret gösterebilirse bu seneki 2 maç tadına doyulmaz birer futbol ve tribün şöleni olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder