Yeter Artık Taşpınar - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

17 Temmuz 2011 Pazar

Yeter Artık Taşpınar


Öbür dağın ardındaki "gelecek hafta" gelemedi haftalardır. Takımın tamamını sattınız, borç batağına soktunuz, gelen paralara rağmen bir türlü transfer yasağı da kalkmıyor. Bir önceki hafta Feyyaz Uçar problemdi bu hafta Erdal Güneş. 1,9 milyon borçtan bahsediliyor kime nasıl yapıldığı belli değil. Kulübe son 300 gün içinde 11 milyon para girişi oldu nereye gitti belli değil. Ama taraftarın sabrı hakikaten taşmış durumda. Bu yönetimden artık herkes yaka silker hale geldi. Bir an önce kulübün hesaplarını camianın güvenilir insanlarına teslim edip gitmeleri herkesin hayrına olacaktır.

Şu gün itibarıyla transfere başlanabilse belki düşmemeye oynayacak bir kadro kurulabilir. Oysa transfer yasağının kalkabilme ihtimali oldukça düşük, kalksa da herkes kadrosunu kurdu etrafta kalan futbolcular genelde kimsenin kadrosuna katmak istemediği futbolcular. Bunlara da trilyonlar saçılıp önümüzdeki seneler de karartılacak plan bu. Sezonu 50 bin liraya oynayan adamlara Altay'da 250 bin liralık mukaveleler yaptırılıyor sonra da o, "sözde" borçlar ödensin diye her yıl kulübün geleceği satılıyor. Bu düzen bu şekilde devam etmesin artık.

Son bir söz de Mahmut Özgener'e; Altay'ın sırtına basarak, hiç haketmediği makamlara çıkabildiğini unuttu. Yarım milyar dolara yaklaşan borcu ile transfere doymayan Galatasaray'a gıkı çıkmadı ama Altay'a şahin kesildi. Kendi takdiridir fakat ben olsam bu kulübün kapısından bir daha girmezdim. Kulübü gerçekten, menfaatsiz seven binlerce insana hakaret etmekten farkı yok çünkü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder