Emenike Kaçtı Sonunda - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

29 Temmuz 2011 Cuma

Emenike Kaçtı Sonunda



Fenerbahçe'nin üzerindeki kara bulutlar dağılmıyor. Lugano'ya gelen teklif zaten sarı-lacivertlilerin canını sıkıyordu üzerine Emenike'nin gitmek için ayak diremesi ve sonunda amacına ulaşması Fenerbahçe'yi zor durumda bıraktı. Emenike'nin gitmesi basındaki bir takım tetikçi ve çakalın "Fener küme düşecek, safralarını atıyor" haberlerine yol açacaktı işte bu yüzden Fenerbahçe Yönetimi elinden geldiğince Nijeryalının gitme isteğine direndi. Aslına bakılırsa Emenike'den bu yıl çok fazla bir verim alınamayacağını herkes biliyordu. Nijeryalı ve menejeri 15 gündür ayrılma isteklerini yönetime kabul ettirmeye çalışıyorlardı, en sonunda iş "oynamam" noktasına geldi ve yönetim gitmesine izin verdi.

Şimdi bir çok fırsatçının yazdığının aksine Fenerbahçe düşme hesaplarıyla ya da duyumlar üzerine bu kararı almadı. Emenike başına bir iş getirileceğinden ürktü ve kaçtı. Bunun acı tarafı kabileden hallice standartlarda yönetilen bir Afrika Ülkesi olan Nijerya'nın vatandaşı olan Emenike'yi, üstelik de milyonlar kazandığı bir ülkeden kaçırdık. Tutuklamalardaki keyfiyet ve dayanaksız, delilsiz bu soruşturmanın ülkeyi ne hale getirdiğinin farkında bile olmayanlar umarım yaptıklarından utanırlar bir gün...

Çıkarları için ülkenin değerlerini, saygınlığını hiçe sayanlar ve onlara alkış tutan fırsatçılar bu olan biteni bir gün çocuklarına nasıl anlatacaklar acaba?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder