Göztepe Forvet Aramaya Devam - Spor Türk

Spor Türk

İyi oyun, iyi haber

Breaking

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Göztepe Forvet Aramaya Devam



Ergin Keleş ve Gökhan Kaba ile temasa geçen Göztepe umarız daha önce İzmir'de oynayan ve klasını kanıtlayan Gökhan Kaba'yı umarız renklerine katabilir. Açıkçası Ergin Keleş Ersen Martin ve Mehmet Yıldız gibi isimlerin telaffuz edilmesinden sonra çok hafif kaldı. Forvet mevkinde oynayan bir oyuncu olmasına rağmen golcü bir oyuncu değil çünkü. Savunma mücadelesi açısından çok zorlu bir lig olan Bank Asya'da zirve hedefleyen bir takımın işini görmez, başka bir deyişle 10 gol barajının üzerine çıkmasına imkan yok. Bu açıdan bakıldığında Gökhan Kaba daha etkili ve golcü bir forvet. Ancak onun da maliyeti Keleş'den yüksek olacaktır.

Bu iki oyuncunun ismi geçince insan ister istemez neden yabancı oyuncu istenmediğini sorguluyor. "Sadece yerli oyuncu ile bu ligde bir şeyler yapacağız" inadı varsa açıkçası akıllıca değil. Maliyet öne sürülüyorsa bu düşünülen isimlerden daha ucuza genç ve etkili forvetler bulunur. Silva'dan 200 bin dolarlık maliyeti yüzünden vazgeçen Göztepe'ye alınması düşünülen oyuncular bu rakamdan daha ucuza oynamayacaklardır. Forvetsiz oynamanın bir takıma neye malolacağının en güzel örneği geçen seneki Galatasaray'dır. İleride en az 3 etkili oyuncuya ihtiyacı olan sarı-kırmızılıların transfer komitesi el altında bir sürpriz bulundurmuyorsa eğer, Göztepe'nin önümüzdeki yıl Bank Asya serüveni sıkıntılı geçebilir.

İkisi yabancı, biri yerli 3 forvet transferi şart görünüyor umarız Ali Gültiken ve Özcan Kızıltan'ın aşırı güveni başlarına iş açmaz.

1 yorum:

  1. Bloğunuzda güzel ve iyi paylaşımlarınız var iceblue design firması olarak yorumlarınızın devamını bekleriz.

    YanıtlaSil